Opret en sporingsfil

Når du rapporterer et problem til specialisterne fra Kasperskys kundeservice, beder de dig muligvis om at generere en rapport med oplysninger om driften af Kaspersky-programmet og sende den til Kasperskys kundeservice. Desuden vil specialisterne fra Kasperskys kundeservice måske bede dig oprette en sporingsfil. Sporingsfilen gør det muligt at udføre en trinvis undersøgelse af udførelsen af programkommandoer og bestemme, hvornår der opstår fejl.

Sporing er en effektiv måde at registrere detaljerede oplysninger om programmets aktivitet på. Eksperterne fra kundeservice bruger sporingsfiler til fejlfinding af problemer.

Opret en sporingsfil

Vigtigt: Vi anbefaler, at du kun aktiverer sporing, hvis du bliver bedt om at gøre det af en specialist fra Kasperskys kundeservice.

Sporingsfiler kan kræve meget diskplads. Når du ikke længere har brug for sporingsfiler, skal du deaktivere sporing.

Deaktiver sporing

Sporingsfiler gemmes lokalt på din computer i følgende mapper: ~/Bibliotek/Logs/Kaspersky Lab/ og /Bibliotek/Logs/Kaspersky Lab/.

Kaspersky-programmet gemmer følgende oplysninger i en sporingsfil:

Sporingsfiler indeholder kun de oplysninger, der er nødvendige for at rette fejl i programmet. Kaspersky bruger sporingsfiler til at undersøge hændelser i forbindelse med fejl i driften af Kaspersky-programmet.

Som standard er oprettelsen af sporingsfiler deaktiveret. Du kan aktivere generering af sporingsfiler i programindstillingerne.

Sporingsfiler kan kun sendes manuelt til Kaspersky. Programmet sender ikke automatisk sporingsfiler til Kaspersky.

Du kan vælge, hvordan sporingsfiler skal sendes til Kaspersky.

Inden sporingsfilerne sendes til Kaspersky, skal du gennemse de data, de indeholder.

Vigtigt: Sporingsfiler kan muligvis indeholde personlige eller følsomme oplysninger. Ved at sende sporingsfiler til Kaspersky accepterer du at levere alle de data, der indeholdes i de sporingsfiler, du sender, til Kaspersky, og du accepterer den metode, der anvendes til at sende dem.